Hverdagsglimt

Legger ut noen hverdagsglimt denne uka i mangel på tid til å skrive noe lengre… Jeg (Live) reiser nordover for å besøke noen flere menigheter neste uke, regner med det blir en fyldigere oppdatering etter det. Men frem til da: noen bilder fra livet her.

pook-baker

Litt fredagskos forrige uke: jeg og Pook baker kanelknuter. Hun ville gjerne lære og var en flink student! Pook er forøvrig en av mine kollegaer i TCN og hun jobber mye med oversettelse. I tillegg er det hun som underviser meg og Kjetil i Thai.

kanelknuter

ove-motorsykkel

Det er en fordel å kunne kjøre moped/motorsykkel hvis man bor i Thailand, så det har jeg holdt på med i helga: øvd! Jeg har hatt billappen (og dermed lov til å kjøre slikt også) i nesten 15 år, men har aldri kjørt moped før. Det var mindre vanskelig enn jeg frykta! Og veldig gøy. Vidunderet her er forøvrig vår helt egen motorsykkel (det heter visst det i Thailand… Og denne går vesentlig fortere enn en (utrimma) scooter i Norge). Fest!

finejenter

Ute på kafè i går sammen med disse jentene.For noen fininger! Fra venstre: Ingeborg Anna (hun er halvt norsk – det forklarer navnet), Bim og Pook Sofie. På bildet under ser dere også Kung som jeg jobber sammen med i TCN.

selfie-nightboxhjertekarsykdommer

Fra et tidligere besøk samme sted (Night box – et nytt spiseområde i Mukdahan. Det funker litt som en mathall gjør i Norge – bare at det er utendørs). Veldig koselig og veldig god mat. Og billig! Nesten litt for billig… (Hjerte-karsykdommer here I come??).

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s