Bangkok. Asiateamet. Revive Asia

2017 har til nå vært rimelig innholdsrikt. Ferie i Hua Hin, visitas fra Norge (sjefene kom på besøk, er det ikk det det kalles?), stabsdager i nabolandet og ikke minst: nesten en uke i Bangkok. Her kommer noen glimt fra sistnevnte.

hele-gjengen

Vi dro til Bangkok først og fremst for å være sammen med denne gjengen (se bildet over). Staben i Thailand Christian Network, teamet som leder IMI sitt arbeid/engasjement i Kambodsja, beboerne på Actahuset (kristent kollektiv i Mukdahan) og Impulsbandet i Thailand.

Første del var det kun oss i TCN og Kambodsjateamet som var sammen, og så kom resten etterhvert. I løpet av dagene har vi blitt mer kjent med hverandre, delt lærdommer og brukt masse tid på å være med Gud sammen med hverandre. Vi reiste hver til vårt etter å ha konkludert med at vi ikke lenger vil se på oss selv som to team: Thailandteamet og Kambosjateamet, men som et team med fokus på Asia. Det blir utrolig spennende å se hva Gud har tenkt å gjøre gjennom denne gjengen, særlig i landene rundt Mekong. Stay tuned!

asiastrategi

Kjartan tegner og forklarer. Denne nydelige modellen viser hvordan vi kan se for oss strategien i Asia fremover: en strategi der ikke staben fra Stavanger må dra til nye steder for å starte arbeid, men en strategi hvor gjengen fra Thailand og Kambodsja sammen kan begynne å tenke arbeid i andre asiatiske land.

chaia-og-terje

Terje og Chaia forteller fra arbeidet i Kambosja. Det skjer utrolig mye spennende der, sjekk ut http://www.voyagetolife.com hvis du vil lese mer om det!

lek-og-moro

Vi var ikke bare seriøse, altså. Terje (leder for IMI-kirkens internasjonale arbeid) slo et slag for en “culture of fun”, så da…

revive-asia

I løpet av turen til Bangkok var vi også med på konferansen “Revive Asia” sammen. Og jeg har lært at asiatere definitivt kan å lage fest! Dansere, flagg, stasj… Veldig gøy! Vi kan ellers informere om at Sveits og Norge har fått æren av å bli innlemma i Asia heretter. Ikke verst!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s