TCLN og Impuls-retreat

Forrige uke var full gass – først møte kirkeledere fra nettverket vårt i Thailand og så tilbringe tid sammen med sentrale ledere i Impulsteamet vårt. Utrolig bra folk og utrolig bra samlinger! Her følger litt tekst og bilder som forklarer mer.

 

TCLN

1 Tui og Bong

TCLN, Thailand Christian leader network, er en årlig samling hvor vi samler sentrale ledere fra ulike deler av arbeidet vårt for fellesskap og inspirasjon. Denne gangen møttes vi i Mukdahan. Før selve arrangementet starta hadde vi en kveld med de viktigste nøkkellederne i Agenda1-arbeidet vårt, og bildet over viser to av dem: Tui og Bong. Disse to leder en menighet i Buriram, på grensa til Kambodsja, og er i tillegg med å lede et Agenda1-nettverk i Nord-Thailand. De er strålende eksempler på mennesker som ikke bare har makta å ta implemenetere ideene fra Agenda1 i sin egen menighet men som også brenner for å gi det videre til nye kirker og ledere. To favoritter!

 

2 Martin3 Irene og IA

Martin og Irene Cave fra IMI-kirken i Stavanger var talere under TCLN. De underviste om temaer som både oppmuntra og utfordra – og som jeg mener er helt sentrale for å utvikle kirka i Thailand: å leve i og tjene i Guds kjærlighet og kraft, å være ledere som slipper til og løfter frem neste generasjon og om hvordan kirka trenger å være “god jord” hvor mennesker kan få vokse og bære god frukt. Nevnte jeg forresten at vi hadde to fantastiske oversettere? Stor applaus til Pook og Ingeborg-Anna!

 

Impuls-retreat

4 Kung griller5 Dønn griller

Impulslederne våre er travle folk med mye ansvar. Vi ønska å samle dem for å bruke tid sammen som “familie”; hvile, ha det gøy sammen, be for hverandre og snakke litt om arbeidet videre. Herlig tid sammen med herlige folk! På bildene over kan dere se Kung og Dønn grille god  middag til hele gjengen.

 

6 god stemning

God stemning og mye latter!

7 Boo tree

Rammen for retreaten var nydelige Bo Tree resort i Mukdahan. Vi elsker Mekongelva og det store treet som minner oss om å ha dype røtter i Guds kjærlighet!

One thought on “TCLN og Impuls-retreat

  1. Rønnaug Helene Åsgard says:

    Tusen takk for fin rapport, med stemning! Og takk for sist. Fint å være sammen med dere! Klem fra Rønnaug

    fre. 25. aug. 2017 kl. 06.45 skrev Skrekkblanda fred :

    > skrekkblandafred posted: “Forrige uke var full gass – først møte > kirkeledere fra nettverket vårt i Thailand og så tilbringe tid sammen med > sentrale ledere i Impulsteamet vårt. Utrolig bra folk og utrolig bra > samlinger! Her følger litt tekst og bilder som forklarer mer. TC” >

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s