Mye spennende på gang!

Den siste måneden har det skjedd en hel del her i Thailand.

Vi har hatt samling 4 av Agenda1 for to av lærefellesskapene våre i henholdsvis Ubon og Phibun, og med det runder vi av første runde med Agenda1 på disse stedene. Veien videre er ikke helt avklart, men relasjonen fortsetter og vi jobber nå med å se for oss hvordan en evt fase 2 kan bli. Nesten samtidig har vi også startet opp et nytt Agenda1fellesskap i Nord – i Mae La Noi med kirkeledere fra Karenfolket som bor i området der. I tillegg begynner vi å ane at staben fra Thailand etterhvert kommer til å være med å ta Agenda1 videre ikke bare til nye steder i Thailand men også internasjonalt. Nevnte jeg at det jobbes med å starte et nytt Actahus (bofellesskap for kristne unge voksne som vil bo sammen med en hensikt) i løpet av kort tid?

Her ligger vi ikke på latsida (og det er kanskje delvis grunnen for at det er lenge siden sist jeg har skrevet – sorri, folkens…)

1 Phibun diplom

Steve og deler av den Thailandske staben vår (fra venstre Tik og Phen) sammen med stolt deltager på Agenda1 i Phibun. Er det siste samling MÅ man faktisk få diplom. Blant de små ting som er store i Thailand.

 

2 Phibun barnekirke

Steve sammen med ekte helter. Disse damene ble med på Agenda1 for noen år siden – og fant plutselig ut at de ikke trengte å vente på at Pastoren skulle komme til landsbyen deres for å fortelle andre om Jesus. De starta en barnekirke som trekker masse barn, og nå etterhvert også flere voksne.

 

3 Family on a mission

Imi har i noen år hatt relasjon til Paul Yadao, en Fillipinsk pastor med et stort nettverk av menigheter rundt om kring i verden (og særlig i Sør-Øst Asia),  og da de skulle ha medarbeidersamling for Asiastaben sin i Chiang Mai ble flere fra staben i IMI internasjonalt invitert. Det ser ut til at det nå blir oppstart av Agenda1 på Fillipinene, og vi som jobber i Thailand er invitert med for å dra dette nettverket. Spennende!

 

8 Rose

Det var utrolig spesielt å møte gjengen til Paul Yadao; en følelse av å møte familie. Ganske spesielt å kunne møte noen fra en helt annen kultur og fra et helt annet sted, og likevel kjenne at vi hører sammen! Her er jeg sammen med fillipinske Rose, som jobber i bank og som misjonær i Singapor

 

5 vakre mae la noi

Vakre Nord-Thailand! Her er vi på plass i Mae La Noi, på grensa til Myanmar.

 

6 Tui og Bong

Tui og Bong, to kirkeledere som allerede er en del av Agenda1-nettverket vårt i Thailand. De tok initiativ til å starte i Mae La Noi (Tui er derfra men er pastor i en kirke i en annen del av landet), og kommer til å være nøkkelpersoner i arbeidet vi gjør her. For en ufattelig styrke å stå sammen med disse to! De eier så mye av Agenda1-DNAet og kjenner i tillegg kulturen i nord.

 

7 agenda1 mln

Nesten hele gjengen som var samla til Agenda1 i Mae La Noi (noen måtte dra tidligere – de fleste kommer fra fjellandsbyer som er ganske tungvindte å nå med motorsykkel nå i regntida, og da tar det tid. Alt man må tenke på…). Herlig gjeng!

One thought on “Mye spennende på gang!

  1. Rønnaug Helene Åsgard says:

    Kjære Live -og Kjetil! Du er så flink å oppdatere, Live! Og jeg ikke like flink til å skrive tilbake! P t er jeg på hytta, med KE, A og E, fam Fossen-Haugan. Koselig! Torsdag tilbake til min egen hytte! Alltid velkomne til meg! Klem fra Rønnaug

    tir. 4. jul. 2017 kl. 09.38 skrev Skrekkblanda fred :

    > skrekkblandafred posted: “Den siste måneden har det skjedd en hel del her > i Thailand. Vi har hatt samling 4 av Agenda1 for to av lærefellesskapene > våre i henholdsvis Ubon og Phibun, og med det runder vi av første runde med > Agenda1 på disse stedene. Veien videre er ikke helt avkla” >

    Like

Leave a comment